Landelijk gelegen luxe groepsaccommodatie

  • 35 personen
  • 10 badkamers
  • 10 slaapkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Lieke weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Splinternieuwe super de luxe landelijk gelegen groepsaccommodatie op een toplocatie nabij een natuurbos. De groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers met eigen badkamer en is geschikt voor groepen van 20 tot 35 personen. Rondom de accommodatie ligt een landelijke tuin met trampoline en een speelveld met volleybalnet. Ook is er een ruime overkapping met een royaal terras om met de gehele groep te genieten van de prachtige ligging en een lekker drankje.

De leefruimte is maar liefst 200 m2. Er zijn grote eettafels om met zijn allen gezellig te eten. Verder is de ruimte aangekleed met uiteenlopende zitmeubelen voor veel variatie en flexibiliteit. Ook is er een knusse zithoek bij de tv om te relaxen. Met de muziekcomputer speel je eenvoudig jullie favoriete muziek af. De hoge resolutie beamer en het projectiescherm zijn ideaal voor een interactieve quiz, het kijken van een film of het ophalen van herinneringen met familiefotoís.

Met een professioneel 5-pits gasfornuis, horeca-vaatwasser en grote oven wordt iedere maaltijd een feestje. Of je nu houdt van een luxueus diner, uitgebreid buffet of eenvoudig gebakken eitje bij het ontbijt. In deze keuken maak je het in een handomdraai klaar.

Alle 10 slaapkamers beschikken over een TV en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Beneden zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamers met aangepaste douche, toilet en wastafel. Op de eerste verdieping zijn nog 8 rustieke slaapkamer met een mooi uitzicht over de weilanden. Alle kamers zijn heerlijk ruim waardoor het mogelijk is om 1 of 2 bedden bij te plaatsen.
 

Kamerindeling

De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers en 10 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + aangepaste douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Boven:
Slaapkamer 3 t/m 10: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel

Op elke kamer kunnen 1 of 2 bedden worden bijgeplaatst

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Lieke, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Lieke

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Lieke, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Lieke

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 35 personen.

Faciliteiten

Omgeving

Gelegen tussen Eindhoven en Tilburg, vlakbij de grens van Nederland en BelgiŽ vind je de bossen, vennen en weilanden van de Brabantse Kempen. Het fiets- en wandel knooppuntenroutenetwerk is de perfecte manier om het gebied zowel in Nederland als in BelgiŽ te verkennen. Daarnaast kun je te paard of met de mountainbike uit leven in de bossen.

Door heel Brabant zijn Natuurpoorten gerealiseerd. Dit zijn startpunten voor een mooie wandeling of fietstocht. Je vindt er parkeergelegenheid, informatie over de natuur en de routes en er is een fijne horecavoorziening.

Vinden de kinderen het helemaal geweldig om te klimmen in bomen, hutten te bouwen en te spelen in het bos? Dan zijn ze bij een van de vele speelbossen helemaal op hun plek. Er zijn een aantal leuke speelbossen in de Kempen speciaal voor kinderen.

Vlakbij de accommodatie is een vakantiepark gelegen met een Subtropisch Waterparadijs, bowlingbanen, indoor speelparadijs, midgetgolfbanen, speeltuinen, kinderboerderij, trekvlot en waterfietsen. Van deze voorzieningen kunt u ook gebruik maken.

Ligging