★★★★★
★★★★★
8.6

Vakantiewoning uniek gelegen nabij Drents-Friese Wold

vanaf 6 - 12 personen
2 badkamers
6 slaapkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 537
  • Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar.
  • Op zondag kan er in overleg later uitgecheckt worden. De extra kosten zijn dan € 50,00 per huis.
Beschikbaarheid & Prijzen
Beschrijving
Struin door het Drents-Friese Wold, met eindeloze bossen afgewisseld door stuifzand. Wordt wakker in het Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa. Of dwaal verder door de Weerribben – Wieden, het grootste laagveenmoeras van Europa waar je heerlijk kunt varen met een fluisterboot vanuit het pittoreske Giethoorn. Welkom in de Weldadige Natuur van Drenthe.

Ons vakantieadres bestaat uit 2 vakantiehuizen onder één kap. De meeste groepen gebruiken één huis als “eethuis” waar gezamenlijk gegeten kan worden aan de lange eettafel met 12 stoelen. Het andere huis wordt veelal gebruikt als “borrelhuis” om ’s avonds heerlijk samen te zijn.

Voor kinderen is er boven een speelvide met heerlijke ligkussens en speelgoed.

Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en ligt er een handdoekenset en keukenlinnen voor u klaar. Bij de accommodatie is een mooie speeltuin aanwezig voorzien van trampoline (in de grond), glijbaan, vogelnestschommel en zand/waterspeelplaats waar de kinderen zelf het water kunnen oppompen met een echte waterpomp.

Het ruime terras is voorzien van een lange tafel met stoelen, twee ligstoelen en twee banken. In de tuin staan diverse kruiden en “eetbare” struiken zoals kruisbes, rode bes en blauwe bes. De accommodatie (beide vakantiehuizen) wordt uitsluitend aan één groep verhuurd. U geniet op deze wijze van uw volle privacy.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2-persoons kamer
Slaapkamer 2: 2-persoons kamer
Slaapkamer 3: 2-persoons kamer
Slaapkamer 4: 2-persoons kamer
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Boven:
Slaapkamer 5: 2-persoons kamer
Slaapkamer 6: 2-persoons kamer
Beoordelingen

Th.G. - September 2021

★★★★★
★★★★★
8.8

Ons verblijf heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Minke en Cor hebben werkelijk aan aan alles gedacht qua inrichting. Onverwachte extraatjes, Het uitstekend regelen van prima huur fietsen. Leuk dat er voor de kinderen bv veilige speeltoestellen zijn en zelfs een degelijke skelter is aanwezig. Af en toe een gezellig praatje en interesse voor ons gezin. Minke en Cor zijn zeer sociale mensen met het hart op de goede plaats. Wij komen heel graag terug.

Reactie van Minke

Hier worden we verlegen van.... Ook wij hebben erg genoten van jullie! Hier doen we het voor.... En natuurlijk altijd van harte welkom!


Jeannet - Februari 2021

★★★★★
★★★★★
8.4

De beiden huisjes waren keurig schoongemaakt, bedden opgemaakt, volledig ingericht en voldoende ruimte. Ruim terras, grote trampoline en nestschommel. Ook voor mensen met een beperking zijn er voldoende hulpmiddelen aanwezig. Zeer vriendelijk verhuurdersechtpaar! Een versgebakken cake stond klaar bij aankomst!

Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
De gebieden, overweldigend in hun oorspronkelijkheid, worden aan elkaar verbonden door karakteristieke brinkdorpen vol cultuurerfgoed. Word verrast door de vele mogelijke activiteiten, de bloeiende horeca gelegenheden en de gedreven en nuchtere Drenten. Hier kun je de bijzondere verhalen van de streek ontdekken. Bijvoorbeeld over de Koloniën van Weldadigheid, een stukje onbekende Nederlandse cultuurhistorie waar in 1818 de basis voor onze verzorgingsstaat is gelegd.

Maar bovenal kun je in dit gebied gewoon prettig toeven. Je kunt spelen, draven, dwalen en struinen. Of gewoon genieten van de stilte en de ruimte. Om helemaal tot jezelf te komen. Welkom in de Weldadige Natuur van Drenthe.
Direct contact met de verhuurder.